Koodo Community

Community

Solved

ViewBundleUsage/AllowanceBalLabelforUnlimitedQuota


Userlevel 2
I'm on prepaid and when I go to my self service account online and check my data usage, all I see is ViewBundleUsage/AllowanceBalLabelforUnlimitedQuota for my Data Limit* (MB), Data Used** (MB) and Remaining Data (MB). The are no amounts for my "Data Booster 1 GB Double" just saying that's it's active. Any suggestions as to why?

16 replies

Userlevel 7
Badge +4
Do you have an account on Public Mobile as well, Budd? I have seen it once before and that was when somebody had an account there 🙂 I don't quite think it will be sorted by itself but you can certainly call Koodo to help you out!
Userlevel 2
Thanks Sophia I think I will call Koodo. Yes I also have an account with Public Mobile but I've never seen it there. Maybe I'll do a search on their forum as well. Thanks again.
Userlevel 7
Badge +4
Budd wrote:

Thanks Sophia I think I will call Koodo. Yes I also have an account with Public Mobile but I've n...

Well they share the same back end platform, and recently there have been some difficulties when people use the same e-mail address on both. Chances are you can't even log in your PM self service 🙂 If you change one of the two email addresses (in either account), your problems may be solved 😃
Userlevel 2
Budd wrote:

Thanks Sophia I think I will call Koodo. Yes I also have an account with Public Mobile but I've n...

Thanks but I did that when I first signed up for PM. I've have only one problem with PM and that was resolved quickly. All of my talk boosters show the amounts and the Data Booster 100 mb shows the amounts properly, but it just the Data Booster 1 GB Double that shows that phrase. I thought that it was because I had bought so many last December.
It is unacceptable. It still has been fixed yet.
Same problem. Can't see my usage. Have never had a public mobile account
This issue has been more than 3 months. I am very disappointed. I do not think Koodo is going to fix it. I called few times already.
Userlevel 7
Badge +4
Have you guys asked to change your email address? That IS the fix, in 99.999% of the cases 🙂
Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.
Userlevel 7
Badge +4
Kennethspace wrote:

Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.

Are you getting the EXACT same error message as mentioned above, Kenneth? Or are you getting a different error?
Kennethspace wrote:

Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.

yes exactly same message on data booster. The talk booster shows correctly.
Userlevel 7
Badge +4
Kennethspace wrote:

Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.

Hmmmmmmm I honestly don't know then Kenneth. Do you have (or did you ever have) a Public Mobile account?
Kennethspace wrote:

Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.

I don't have any other carrier account.
Userlevel 7
Badge +4
Kennethspace wrote:

Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.

Well there obviously is a glitch in your account. I will flag your post to Koodo, hopefully they will be able to troubleshoot. I'm at a total loss here Kenneth, sorry 😞
Userlevel 7
Badge +4
Kennethspace wrote:

Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.

Heard back from Koodo, Kenneth. I'll repeat what I was told 🙂

hmmm, never seen that issue before. It'll be hard to investigate without taking a look at the account. Can you ask Kenneth to send us an email? I'll ask my escalation crew to take a look. https://secure.koodomobile.com/account/appmanager/support/contactus

Let us know the outcome, I'm just as curious what it might be!
Kennethspace wrote:

Thanks for your suggestion but it still does not work. I have tried both IE and chrome browsers.

Email has been sent few months ago. They asked me to call customer service. No one is answering the customer service.

Reply