Koodo Community

Community

Question

(GetSat) Ability to upload images is not working...


Badge +4
Just a note to the webmaster, the ability to upload images is not functioning correctly. A long thin rectangular box appears when the Add Image button is pressed. Any chance we could get this resolved? Please and thanks. Sent an email to the webmaster to that effect. (Wanted to show an image where the offer of $0 devices + $50 bonus.gift, ends July 4, 2013).

14 replies

Userlevel 6
That's weird, it's working for me:

Userlevel 6
Curtules wrote:

That's weird, it's working for me: [img]https://d1qy7qyune0vt1.cloudfront.net/koodo-en/attach...

...didn't realize that the picture would be that big.
Badge +4
Curtules wrote:

That's weird, it's working for me: [img]https://d1qy7qyune0vt1.cloudfront.net/koodo-en/attach...

Interesting. I tried Chrome, IE and Firefox and all have the same result. Another poster indicated the problem earlier as well. Seems it's affecting some people but not all.
Badge +4
Curtules wrote:

That's weird, it's working for me: [img]https://d1qy7qyune0vt1.cloudfront.net/koodo-en/attach...

lol!
Userlevel 6
Curtules wrote:

That's weird, it's working for me: [img]https://d1qy7qyune0vt1.cloudfront.net/koodo-en/attach...

I'm using IE 8 right now.
Badge +4
Curtules wrote:

That's weird, it's working for me: [img]https://d1qy7qyune0vt1.cloudfront.net/koodo-en/attach...

http://community.koodomobile.com/koodo/topics/galaxy_siii_sale [b]Leely Bok 20 hours ago [i]On it's main page (at least for Quebec Resident) and I cannot add a picture since there's a problem with it! I'll try soon again tho...I'm not making this up! I tried adding a pic, I couldn't do it either. Using Google Chrome ver. 27.0.1 and it's never given me any issues in the past. Thought I'd give a heads up just in case anyone else might be experiencing this minor issue.
Userlevel 6
Curtules wrote:

That's weird, it's working for me: [img]https://d1qy7qyune0vt1.cloudfront.net/koodo-en/attach...

You are not making this up. I'm in Ontario and can't do it either. I thought it was fixed.
Userlevel 7
Badge +4
You're not the only one with the issue: http://community.koodomobile.com/koodo/topics/cant_add_photos_to_topics_comments
Userlevel 6
I'm using Firefox and has the same weird issue.
Thank you for alerting us. This issue is now fixed thanks to your help.

Userlevel 7
Badge +4

Userlevel 7
Badge +4
Fantastic!
Badge +4
Working great, thanks Nathan.

Reply