Xperia Z2 "Queued for sedning" error message

  • 2
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
Hi all!

I just got my new Xperia Z2 last week and am having trouble sending picture messages. Every time I try, it goes from "sending" to "queued for sending" and then eventually "could not send."

Here's what I have for my APN setup:

Name: Koodo
APN: sp.koodo.com
Proxy: not set
Port: not set
Username: not set
Password: not set
Server: not set
MMSC: aliasredirect.net/proxy/koodo/mmsc
MMS Proxy: 74.49.0.18
MMS Port: 80
MCC: 302
MNC: 220
Authentication type: not set
APN type: not set
APN Protocol: IPv4
APN Roaming protocol: IPv4
Bearer: Unspecified
MVNO type: none

I don't have any problems browsing the internet, so I know the mobile data is working, but for some reason picture messages just do not want to co-operate.

I'm having trouble pinpointing if the problem is with the hardware or somewhere in the network.

Help? Please and thanks.
Photo of Kera Stokes

Kera Stokes

  • 180 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
Add http:// at the start of the mmsc line

Also your data is on right?
Photo of Kera Stokes

Kera Stokes

  • 180 Points 100 badge 2x thumb
That worked! Thanks, I was hoping it was something fairly obvious!

And yes, the data was always on :)
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
Fantastic! Enjoy your phone!
Photo of Libro Antony

Libro Antony

  • 62 Points
I have been able to send and receive mms earlier. Now im able to receive only... Since a couple of weeks ... Could the lollipop update have caused it ?
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
Try restarting your phone?

This conversation is no longer open for comments or replies.