Swapped equipment - same sim - worked for a few minutes - now nothing - help?

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
I've taken my sim from my son's Samsung A667 Evergreen and placed it in my old iPhone 4 tray. It booted up, I saw the Koodo service show on the display, we imported his contacts and now, it shows no service. hmm.
Re-installed sim, rebooted, repower - nothing works. What is happening?
Photo of Ken

Ken

  • 520 Points 500 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Ken

Ken

  • 520 Points 500 badge 2x thumb
Btw, my old iPhone was used on Koodo on my plan until I upgraded to a 5S, so this handset isn't locked to another network.
Photo of Dennis

Dennis, Mobile Master

  • 187,022 Points 100k badge 2x thumb
Make sure 3G is on.

And does it work when you put it back into your Evergreen?
Photo of Ken

Ken

  • 520 Points 500 badge 2x thumb
We turned 3g off since we don't want him to use data at the moment. Evergreen is no longer at home
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,968 Points 100k badge 2x thumb
If you turn 3g off you won't get a signal. Turn data off and then turn the 3G connections back on.
Photo of David

David, Mobile Master

  • 88,376 Points 50k badge 2x thumb
And if you really do not want data used on that account, you may wish to get a data block applied at the source, so a little slip of the switch ends up costing you a bunch of pay per use data.
Photo of Ken

Ken

  • 520 Points 500 badge 2x thumb
Tadaa! Thank you!!

This conversation is no longer open for comments or replies.