No VM notification after getting G6 Play

  • 1
  • Question
  • Updated 3 weeks ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Hi, I changed my phone from a Moto G (first gen) to an unlocked phone (Moto G6 Play) this week. Since then, the phone doesn't receive new VM notification. I have to reboot to get the notifications to pop and only the notifications already in the VM. New VM won't pop a new notification.

Is there anything I have to do in order to get them right away? It's annoying.
Thanks!
Photo of Jean-Philippe Barry

Jean-Philippe Barry

  • 130 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 weeks ago

  • 1
Photo of Goran

Goran, Mobile Master

  • 97,462 Points 50k badge 2x thumb
You can try putting someone else's sim card in and yours in another phone to see if the problem follows. If it does, you can contact Koodo explaining phones with your sim card have the same problem and see what the issue is on the back end. If it's your phone you might need to Ry resetting network settings or factory reset.
Photo of Jean-Philippe Barry

Jean-Philippe Barry

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
I have already tried to reset the network settings and it doesn't work. I'll try to put my sim card into another phone.
Photo of Goran

Goran, Mobile Master

  • 97,462 Points 50k badge 2x thumb
Let us know what happens.
Photo of Robert

Robert, Mobile Master

  • 107,280 Points 100k badge 2x thumb
Maybe reset the phone to factory settings?
Photo of Jean-Philippe Barry

Jean-Philippe Barry

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
Well, I tried swapping my sim card with my wife's phone. Her phone is getting notification. Put the card in mine right after and I'm getting notification now. Weird problem! I'll see if it happens again in the future.
Thanks guys!

This conversation is no longer open for comments or replies.