no data connection - Moto E

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
Earlier today I bought a Moto E. The account is active and I can make calls but I don't have a data connection. The status at the top indicates Koodo and LTE is selected (Ottawa).

Any ideas or is this a case for *611?
Photo of CB Bogie

CB Bogie

  • 120 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
If your device shows LTE then you have a data connection... What's not working that makes you think you don't?
(Edited)
Photo of Jrü Gordon

Jrü Gordon

  • 968 Points 500 badge 2x thumb
Make sure you have the correct APN settings. I'm using my phone so I can't copy and paste them here, but someone else should be able to
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
N: sp.koodo.com
Proxy: 74.49.0.18
Port: 80
Username: leave blank
Password: leave blank
Server: leave blank
MMSC: http ://aliasredirect.net/proxy/koodo/mmsc
MMS Proxy server: 74.49.0.18
MMS Port: 80
MCC: 302
MNC: 220
Authentication type: No set
APN type: No set
Photo of Jrü Gordon

Jrü Gordon

  • 968 Points 500 badge 2x thumb
Thank you Chad!
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
;)
Photo of CB Bogie

CB Bogie

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
I reset the apn and it worked like a charm.  Thank you both :-)

This conversation is no longer open for comments or replies.