My 4G is not working since I changed my plan

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
So yesterday I changed my plan to the new 35$ limited plan that includes text and picture messaging and 1gb of data (mine was the same exact thing but it was 45$ and I had a 10$ add on of 1 additional GB) Today I was going to check facebook, but it wouldn't work and I noticed that my 4G at the top of my phone is missing.. I'm paying for it.. I'd like to be able to use it!!
Photo of Jessy Pelletier

Jessy Pelletier

  • 152 Points 100 badge 2x thumb
  • mad

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
What phone do you have?

Have you restarted the device since you made the change?
Photo of MissJessie05

MissJessie05

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
I have a Samsung galaxy S3 and no I haven't. I just did and it worked. Thanks!!
Photo of Chad Burr

Chad Burr, Mobile Master

  • 203,988 Points 100k badge 2x thumb
You should probably try to restart your devices T least twice a week if not each morning.

Glad you got it working.
(Edited)
Photo of Mathieu

Mathieu, Mobile Master

  • 60,848 Points 50k badge 2x thumb
Hi Jessy,

Turn the phone off, pull out the battery and sim card for a few minutes, reassemble the phone and try again. Let me know if it works.
Photo of MissJessie05

MissJessie05

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
All I did was restart my phone and it worked. Can't believe I didn't think of this before.. Thanks!! (same person different account lol)

This conversation is no longer open for comments or replies.