LG G3 (D852) gets data on HSPA but not on LTE

  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 1-866-995-6636

My partner has a LG G3 (D852, unlocked from T-Mobile when we lived in the States) and everything works on it with the exception of data over LTE.  Data works fine on HSPA, but when it goes to LTE it shows the send/receive arrows but with nothing actually loading.  Have double checked APN settings and the D852 supports Band 4 LTE.  I've had to turn LTE off, but I'd really like to get it working.  Any suggestions?
Photo of idevin

idevin

  • 174 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of rikkster

rikkster, Mobile Master

  • 67,104 Points 50k badge 2x thumb
It could be your proximity to the tower. What sort of signal reading (bars) are you getting when you have LTE enabled?
Photo of idevin

idevin

  • 174 Points 100 badge 2x thumb
Aha!  Nevermind.  I tried the asterisk under APN type and that did the trick!!!  Woohoo!  Thank you!
Photo of rikkster

rikkster, Mobile Master

  • 67,104 Points 50k badge 2x thumb
You're welcome, Devin! Glad to be of help.
HOLA TENGO  LG G3 D852 V30H M.M. lo actualize pero no tengo 4g lte estoy con BELL  ¿saben como solucionarlo ?
Photo of Ivan

Ivan, Mobile Master

  • 96,382 Points 50k badge 2x thumb
Por favor, eche un vistazo aquí:

http://support.bell.ca/Mobility
Photo of Ivan

Ivan, Mobile Master

  • 96,382 Points 50k badge 2x thumb
Por favor, eche un vistazo aquí:

http://support.bell.ca/Mobility

This conversation is no longer open for comments or replies.